Tulkit

+358 40 739 3629

Marja Sipari

Marja valmistui tulkiksi vuonna 2001 Turun Diakista. Tällä hetkellä hän opiskelee tulkkauksen YAMK-opintoja. Marja on toiminut opiskelutulkkina hyvin monella eri alalla. Ennemminkin voisi kysyä, missä Marja ei ole ollut.

Marja pitää kaikenlaisesta vauhdikkaasta tulkkaamisesta. Myös perhejuhlat, taiteet sekä uskonnolliset tilaisuudet kuuluvat Marjan suosikkitulkkausaiheisiin.

+358 40 148 1234

Anniina Suomalainen

Vuonna 2006 tulkiksi Kuopiosta valmistuneelle Anniinalle on kertynyt kokemusta opiskelutulkkauksesta useilta eri aloilta ja kaikilta opintoasteilta valmentavasta koulutuksesta yliopistoon. Tällä hetkellä Anniina opiskelee tulkkauksen YAMK-opintoja.

Tulkkina hän viihtyy erityisesti elämän arjessa ja juhlassa niin työpaikoilla, kodeissa kuin vastaanotoillakin. Anniina tulkkaa myös kuurosokeiden kommunikaatiomenetelmin.

+358 40 739 3559

Pinja Ulmanen

Pinja valmistui tulkiksi Turusta vuonna 2000. Tällä hetkellä hän opiskelee tulkkauksen YAMK- opintoja. Hän on toiminut opiskelutulkkina yrityskoulutuksista yliopistoon, mutta moninaiset asioinnin ja työelämän tulkkaustilanteet ovat tulleet vuosien aikana tutuiksi.

Pinja rakastaa kulttuuria, taidetta ja liikuntaa, ja niihin liittyen onkin erityisen mieluista tulkata. Pinjalla on myös kuurosokeille tulkkaamisen pätevyys.+358 50 584 8031

Minna Kämäräinen

Minna on valmistunut viittomakielen tulkiksi vuonna 2001 Kuopion Humakista. Hän on pääasiassa työskennellyt asioimistulkkina, mutta ei ole vieraalla maalla opiskelutulkkauksessakaan.

Minna tulkkaa mielellään kuurosokeille. Arjen tilanteet työpaikoilla, kodeissa, vapaa-ajalla ja urheilun parissa ovat Minnan mieleen.

+358 50 523 1122

Katja Leinonen

Katja on valmistunut tulkiksi vuonna 2008 Turun Diakista. Katja tulkkaa sekä kuuroille, että kuurosokeille. Hän on myös kommunikaatio-ohjaaja ja kiinnostunut kielenkehityksestä.

Tämä iloinen ja reipas tulkki hypähtää helposti tilanteeseen kuin tilanteeseen, etenkin asioimis- ja opiskelutulkkina. Katja tulkkaa erityisen mielellään teatteriin, hengellisiin tilaisuuksiin, eläimiin, vesiurheiluun ja retkeilyyn liittyvissä tilanteissa.

Katjan mielestä työssä on parasta ihmisten aidot kohtaamiset, uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen.

+358 50 516 5613

Maria Jäppinen

Maria valmistui tulkiksi vuonna 2010. Maria sulautuu tilanteeseen kuin tilanteeseen ja tulee erittäin hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Marian mielestä tulkin työssä parasta onkin monipuolisuus.

Maria tulkkaa mielellään urheilullisissa tilanteissa sekä hänellä on erityisen paljon kokemusta hengellisestä tulkkauksesta. Maria harrastaa itse monipuolisesti urheilua, joten hän onkin kotonaan aktiivisissa tulkkaustilanteissa.